RÓLUNK

RÓLUNK

NEW YORK HOT DOG CATERING

A NEW YORK HOT DOG 15 éve töretlen sikerrel kínálja hot dog catering szolgáltatását országszerte. Szeretjük a kihívást jelentő feladatokat, a fesztiválokat, éjszakai partikat, kalandtúrákat, sporteseményeket, ugyanakkor kisebb céges és privát családi rendezvényeken is szívesen megjelenünk. Hot dog catering szolgáltatásunkkal 50-től 5000 főig elégítjük ki vendégeink igényeit.

Eredeti amerikai kocsik hot dog catering szolgáltatásunkban

Az elmúlt 10 év alatt mindig rugalmasan kezeltük megrendelőink szükségleteit. Kisebb partikhoz akár személyzet nélküli hot dog kocsi bérlésre is lehetőséget biztosítunk. A helyszínre való kiszállás rendkívül költséghatékony, mivel a hot dog kocsik közművektől függetlenül, pb gázzal, beépített víztartállyal, hűtőládával és meleg vizes kézmosóval működnek. Bárhol, bármikor ügyfeleink rendelkezésére állunk, akár még aznapi kiszállással.

A magyar hot dog catering piacon kizárólag tőlünk rendelhetők csúcsminőségű, hamburger grillezésére is alkalmas, valóban az USA-ban gyártott rozsdamentes acél hot dog kocsik. Természetesen a működési engedélyek birtokában és a hatályos NÉBIH, ÁNTSZ feltételeknek megfelelően kerülnek használatba. Magyarországon egyedülálló módon közvetítik a New York-i utcák hangulatát az eredeti amerikai íz- és életérzés mellé.

Elégedett NEW YORK HOT DOG fogyasztó világsztárok

A világhírű Rákospalotán működő Origó filmstúdió időről-időre meglepi a stábtagokat és az itt dolgozó világsztárokat az otthon ízeit idéző NEW YORK HOT DOG-okkal. Ennek köszönhetően elmondhatjuk, hogy többek között Brad Pitt, Angelina Jolie és Ashton Kutcher étvágyát is sikeresen csillapítottuk már.

Több száz elégedett megrendelő és több 100.000 jóllakott vendéggel a hátunk mögött most is arra törekszünk, hogy minden egyes hot dog catering megrendelésnek profi módon, gördülékenyen, az ügyfeleink kívánságait maximálisan teljesítve tegyünk eleget. Dinamikus csapatunkat folyamatosan fejlesztjük és bővítjük, így egyre több helyen vagyunk jelen az országban.

Kapcsolat

Telefon: Hole Viktor +36-70-390-7616

Szeretnél te is igazi amerikai hangulatot varázsolni a céges rendezvényedre, szülinapi partidra?

Add meg a neved és az email címed és rövidesen küldök neked egy részletes tájékoztatót.

Ajánlatkérő Űrlap