SZOLGÁLTATÁSOK, ÁRAK

Hogyan kérheted a New York Hot Dog szolgáltatását?

Első lépés: keress fel minket elérhetőségeink egyikén!
Második lépés: ezt követően egy alapos igényfelmérés során megbeszéljük, hogy mit képzeltél el pontosan, hány vendégre számítasz és milyenek a terep adottságai.
Harmadik lépés: tisztázzuk az elszámolás módját, amiben mindig rugalmasak vagyunk, ezért három opció közül választhatsz:

 1. fix megrendelés
 2. profit megosztás
 3. leadás (a bruttó bevétel x%-át leadjuk neked)
i
Negyedik lépés: ezt követően küldünk egy részletes ajánlatot és szerződünk.
Ötödik Lépés: a rendezvényt megelőzően felkészülünk egy, a várható fogyasztást meghaladó puffer mennyiséggel. Ezt neked csak a tényleges felhasználás esetén kell kifizetned.
Hatodik lépés: a rendezvény napján jóval a hirdetett kezdés előtt megjelenünk, beüzemelünk.
t
Hetedik lépés: megkóstolod a teszt adagokat és, ha rábólintasz, jöhetnek a vendégek!
+1: Majd miután az utolsó jóllakot vendég is elhagyta a helyszínt elszámolunk, összepakolunk, a szelektíven gyűjtött minimális hulladékunkat pedig magunkkal visszük.

Milyen árakra számíthatsz?

Mivel szolgáltatásunk a 30 fős gyerekzsúroktól a több ezer fős rendezvényekig széles spektrumon elégíti ki a fogyasztók igényeit, ezért áraink is nagyon változóak.

Mégis, hogy ne áruljunk „zsákbamacskát”, felsorakoztattunk néhány konstrukciós példát a 2024-es évből:

 

 • 200 fős vidéki céges rendezvény 300 db hot dog, hot dog kocsival, szállítással, árussal:
  • 429.000 Ft + áfa
 • Amerikai filmforgatás Budapest területén, 1 nagy hot dog kocsi ami díszletként szerepelt, szállítással, alapanyag, árus nélkül, 2 napra:
  • 140.000 Ft + áfa
 • 50 fős céges, irodai rendezvény, 100 hot dog, mini hot dog kocsival/asztali szettel, szállítással, árussal:
  • 149.000 Ft + áfa
 • 30 fős családi szülinap, 50 hot dog, hot dog kocsival, szállítással, árussal:
  • 89.000 Ft + áfa

A fenti árazási minták TÁJÉKOZTATÓ jellegűek, mindig kérd részletes ajánlatunkat!

Ki legyen a hot dog készítőd?

Bár látszatra a hot dog készítés egyszerű folyamatnak tűnik, mégis számos ponton el lehet rontani. Ha a kiflit vizesre gőzöljük, nyersen vagy szétfőzve használjuk fel a virslit, túl sok ketchupöt és mustárt adunk hozzá, ez mind az étel silány minőségéhez vezet.

A legnagyobb veszteség mégis a kiszolgálás lassúságából fakadhat. Míg egy tapasztalt New York Hot Dog árus 25-30 másodpercenként készít el egy adagot, addig ez egy kezdőnek két-három percig is eltarthat.

A sok üresjárat jelentős veszteséget okozhat a rendezvény alatt. Ráadásul még ekkor sem biztos, hogy a tapasztalatlan készítő esztétikájában és ízarányaiban is megfelelő ételt készít.
Azt javasoljuk tehát, hogy rendezvényekre ne indulj el kezdő hot dog árussal!

Jó ötletnek tűnhet a hot dog kocsi kibérlése és saját magunk általi üzemeltetése, de a tapasztalat azt mutatja, hogy többet veszíthetsz a gyakorlatlanságon.
Kisebb partikra, szülinapi bulikra ajánljuk inkább a csináld magad megoldásokat, amikor van elég idő mindenkit kényelmesen kiszolgálni.

Miért kell Food Truck mellé New York Hot Dog kocsi?

Méltán divatosak manapság a Food Truckok, a bonyolultabb elkészítési és tálalási módokért (fritőz, rostlap, kistálca, alátét, díszítés stb.) azonban az időnkkel kell fizetnünk. Ennek eredményét látjuk sokszor a Food Truck előtt kígyózó sorokban és az éhes, türelmetlen vendégek arcán, ami minden rendezvényszervező rémálma.

A tapasztalatunk azt mutatja, hogy egy nagyobb rendezvényen a street food művészei mellett jó, ha van egy-két New York Hot Dog kocsi is, ami szükség estén megmenti az eseményt a „beúszástól”. A ma oly divatos „street food” jelző mire is lenne hitelesebb mint azokra a hot dog kocsikra, amelyek 120 éve az amerikai utcák megkerülhetetlen részét képezik?

Kapcsolat

Telefon: Hole Viktor +36-70-390-7616

Szeretnél te is igazi amerikai hangulatot varázsolni a céges rendezvényedre, szülinapi partidra?

Add meg a neved és az email címed és rövidesen küldök neked egy részletes tájékoztatót.