Előző blogunk a néhány éve kezdődő, és azóta is tartó „gaszto- forradalomról” kezdtünk el írni. Fogyasztóként több előnyét is élvezhetjük ennek a megújulásnak, melyek között az egyik, hogy ha egy jót szeretnénk enni, számtalan lehetőségünk van erre vonatkozóan. Budapest-szerte megannyi gyors étkezde, büfé és étterem kínálja jobbnál jobb ételeit, melyeket akár egy szalvétával párosított papírtálcán, akár tányéron is elfogyaszthatunk.

Másik nagy előnye az újításoknak, hogy bárhova is térjünk be ebédelni, kétségtelenül jó minőségű ételt fognak elénk tálalni. Azáltal, hogy a vendéglátóegységek között sokkal nagyobb a verseny, mint akár csak 10 évvel ezelőtt, minden stand, büfé és étterem igyekszik magához vonzani a vendégeket. Ezt pedig csakis magas minőség és kedvező árak mellett lehetséges.

 

A mai hot dog árusok igyekeznek túl lépni a régi emlékeken, és valami teljesen újjal szolgálni az éhes vendégek számára. Saját vállalkozásunk is arra épül, hogy új ízekkel, állagokkal és formákkal lepjük meg a hot dog kocsi látogatóit. Szeretnénk akár a gyerekek, akár a felnőttek számára, olyan élményt nyújtani, ami átírja a rémes vizes kifli és szója virsli okozta „traumát”, ami elvette az emberek kedvét a hot dogtól.

Hot dogjainkat igyekszünk különleges feltétekkel feldobni, ez által is új íz élményben részesíteni vendégeinket. A gyerekek nagy kedvence a roppanós virsli mellé kínált meleg cheddar sajtszósz, de a sült bacon se maradhat ki kínálatunkból, melyet az amerikai, enyhén édeskés kifli tetejére szórunk. Ha pedig a felnőttek ízléséről van szó, igyekszünk úgy a csípős, akár a pikáns ízeket kedvelők kedvében is járni. Ezért szerepel kínálatunkban a ropogós és enyhén édeskés pirított hagyma, illetve a csípős perui jalapeno paprika, de a tradicionális ízek kedvelőinek csalamádét kínálunk a hot dog feltéteként.