A nyári melegben a legtöbb ember imádja a strandon tölteni a legmelegebb napokat. Sokan visznek magukkal hűtőtáskát, amiben beleteszik azokat az üdítőket és ennivalókat, amiket szeretnének fogyasztani a strandolás közben/után. Akik megtehetik, azok általában az ottani büfék kínálatai közül választanak enni és innivalókat.

Nyáron mindeni igyekszik a legjobb formáját mutatni a Beachen, de ennek ellenére a legnépszerűbb strandkaja a lángos. Szinte minden büfé étlapján megtalálható a natúr lángos, és egyéb variációi, tejföllel, sajttal, esetleg kolbásszal, szalonnával, hagymával. Ha megvolt a főétel, akkor mindenkinek jól esik egy finom desszert. A palacsintához és a gofrihoz nyúlnak legelőször a vásárlók, ha strandon étkeznek. Palacsintából a túrós, kakaós és a lekváros a népszerű, gofriból meg a csupa tejszínhabos, csoki öntetes a legfinomabb.

Természetesen a fagyi is elengedhetetlen egy forró nyári napon. Tudjuk őket kombinálni egy kis csoki szórással, vagy kérhetjük őket akár édes tölcsérbe is. Így máris egy kicsit feldobtuk, a megunhatatlan hűsítő finomságot. Ha valami könnyed, finom ételre van gusztusunk, akkor igazán jól tud esni egy finom, főtt kukorica vagy amerikai hot dog. A legtöbb helyen megtaláljuk a kukoricát, mert ez egy ikonikus strandkaja, míg az amerikai hot dog nem minden strandon található meg, holott a gyerekek előszeretettel fogyasztják.

A felnőttek által legtöbbször fogyasztott étel a hekk. A hal mellé általában csemege vagy kovászos uborka jár, illetve kenyér. Ezzel máris laktatóbbá varázsoljuk az egyszerű, de annál finomabb ételt.

Sok szülő nem tudja, mit kérjen gyerekének ebédre az strandi éttermekbe. Legtöbben a szokásos rántott hús+sült krumpli kombinációt kérik az gyerekeknek, mivel a kicsik kevésbé szeretnek újdonságokat kipróbálni. Ezért a rántott hús, sült krumpli és amerikai hot dog biztos jó választás lesz nekik.