Március 10-ét követően, legközelebb 24-én és 25-én, Törökbálinton találkozhattak velünk, illetve különleges és laktató hot dogjainkkal, Magyarország legnagyobb elektromos kerékpár kiállításának résztvevői. A Pedelec Parádé keretei között megismerkedhettek az érdeklődők több, mint 200 prémium ebike-kal, melyeket nem csak szemlélni lehetett, de volt lehetőség a kipróbálásukra is.

Április 30-án, hétfőn a Játékszín sajtótájékoztatójára voltunk hivatalosak, ahol nem csak a stábtagok, de a színészek és meghívott vendégek gyomrát is megtömtük New York hot dogokkal.

Aztán pedig eljött a sokak által várva vár nap és végre megnyitotta kapuit Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park. Az első napon, május 4-én a Tankcsapda és Punnany Massif adott telt házas koncertet, mi pedig ízletes hot dogokkal enyhítettük az éhséget. Két nappal később pedig a kicsik kedvére tettünk és a Pöttömkert nevezetű rendezvény keretei között kínáltuk a lágyabb ízekkel rendelkező New York hot dogjainkat.

Május 11-13. között az Erzsébet- téri Akvárium előtt lehetett velünk és ízletes hot dogjainkkal találkozni, hiszen ezen három nap során rendezték meg a American Airlines promócióját.

Június mind a négy hétvégéjén pedig a Generali Gyerekszigeten kínáltuk ínycsiklandó hot dogjainkat. Ez az ország legnagyobb és legszínesebb ingyenes rendezvénysorozata, mely a Hajógyári Szigeten kerül megrendezésre.