Bár sokan sajnálják, hogy a nyári hónapoknak búcsút kell inteni, azért tele van a szívünk örömmel és elégedettséggel, ha pár perc erejéig visszaemlékezünk az elmúlt időszak eseményeire.

Számtalan jobbnál jobb rendezvény részesei lehettünk az elmúlt hónapokban, ahol nem csak mi éreztük jól magunkat, de másoknak is sikerült örömet okozni egy- egy finom hot dogok által. Nézzünk is meg ezek közül néhányat.

A szezont március 8-án kezdtük Dürlin Budapestnél, ahol is a Budapest Shop és a New Era Hungary szervezésével számtalan fellépő előadását lehetett éjszakába menően élvezni. És aki a koncertsorozat közben megéhezett, mi lehetőséget biztosítottunk a számukra, hogy ízletes hot dogjainkkal megtömhessék a hasukat.

Ezt a rendezvényt követte a március 10-én megrendezésre kerülő BudaFCKNBASS, a helyszín pedig ugyanaz volt, mint két nappal ezelőtt. A trap, dubstep, és drum&bass stílusjegyeket ötvöző előadó, név szerint Slusshii, egy igazán exkluzív show-val örvendeztette meg a látogatókat, mi pedig különleges hot dogokkal enyhítettük a látogatók farkasétvágyát.