A szülinapi bulik mindig nagy prioritású események, a szülők igyekeznek gyermekeik szülinapjait mindig különlegessé varázsolni. Amerikában nagy hagyománya van a különböző felfújható ugrálóvárak, állatok, bohócok, bűvészek, vagy valamilyen ételes kocsik felfogadásának.

Ha szeretnénk gyermekünkre koncentrálni szülinapján és nem az ételek készítésével és felszolgálásával bajlódni, érdemes egy hot dog árust felfogadni. Amellett, hogy a hot dog kocsiban minden van, ami kell a felszolgáláshoz- így megúszhatjuk a mosogatást például- nem elhanyagolható az a tény sem, hogy gyermekünk nagyon népszerű lesz kis barátai körében.

Nem kell attól tartani, hogy a gyerekek számára ajánlott hot dog unalmas lesz. Sokak fejében a hot dog csak kifliből, virsliből és némi ketchupból áll, hiszen a gyerekek válogatósak tudnak lenni, így a szülők nem is próbálnak meg új ízeket bele csempészni a hot dogba. Pedig ez nagy hiba!

A hot dogos kocsi látványa, beöltözött felszolgáló személye és a szülinapi zsúr hangulata magával ragadja a gyerekeket és olyat is szívesen kipróbálnak majd, aminek otthoni, megszokott körülmények között lehetséges, hogy sose adnának esélyt. A különleges íz világnak és megannyi variációnak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy minden gyermek talál fogára való hot dogot.